Mekonomen Däckhotell

Mekonomen Däckhotell

Välkommen till Mekonomen däckhotell i Stockholm. Vi är en full-service verkstad som erbjuder allt från reparationer vid skada och biltvätt till däckhotell och tjänster inom bilglas. Mekonomen däckhotell är alltså det enda däckhotell du behöver.

Vi på Mekonomen däckhotell utför reparationer på alla bilmärken. Vid en reparation lämnar vi alltid 3 års garanti på jobb och reservdelar allt för att du som kund ska känna dig nöjd med oss som ditt däckhotell. Vi använder delar av lika hög kvalitet som originaldelar till bra priser. Vid utfört arbete av exempelvis en reparation kan du se vad som är åtgärdat direkt på fakturan. Mekonomen är däckhotellet som tar hand om hela din bil.

Ett tryggt däckhotell hos Mekonomen

När du söker tryggt och säkert däckhotell är det till oss på Mekonomen Norrtull du ska vända dig. Med Mekonomen däckhotell väljer du trygghet till förmånliga priser oavsett märke på din bil och dina däck.

Vill du veta mer? Tveka in att kontakta oss via telefon eller besök oss direkt på Sveavägen 159 i Stockholm. Välkommen till Mekonomen däckhotell nästa gång du behöver professionell service.

Nyckelord:
Mekonomen Däckhotell

Boka tid för bilservice eller reparation
  • Vi lämnar 3 års garanti på jobb och reservdelar
  • All service medför stämpel
  • Möjlighet till lånebil
Mekonomen Norrtull
Sveavägen 159, Stockholm
Karta »

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort under ordinarie öppettider (08.00-17.00).

Alltid originaldelskvalité

Vi på Mekonomen håller alltid nere våra kostnader vilket gör att vi kan erbjuda prisvärda delar med lika hög kvalitet som originaldelar, alltid med 3-års garanti. Vi tar alltså inte betalt för märket på kartongen.

Läs mer
Däckverkstad
  • Vi säljer nya däck & fälgar
  • Vi byter dina däck
  • Vi förvarar dina däck i vårt däckhotell
Läs mer
Webbyrå: Brandson AB i StockholmSitemap