Däckhotell Stockholm

däckförvaring pris

Prisvärt och tryggt däckhotell i Stockholm, centralt på Sveavägen. Välkommen att förvara dina däck hos Mekonomen Norrtull. Hos oss ingår säker förvaring i anpassade lokaler och hjulskifte vid varje säsong i priset. Just nu kostar vårt däckhotell 1395:- per säsong. Kontakta oss idag för att boka tid för inlämning och hjulskifte.

Hos Mekonomen Norrtull kan du känna dig trygg. Vi är en fullserviceverkstad som erbjuder allt från service och reparationer vid skada till biltvätt och tjänster inom bilglas. Kort sagt, allt du behöver inom bilservice och bilvård.

däckhotell stockholm

Däckhotell inklusive hjulskifte

När du väljer Mekonomen Norrtull som ditt däckhotell i Stockholm så ingår alltid hjulskifte vid varje säsong. Dina hjul förvaras tryggt i svala och mörka utrymmen som ger bästa förutsättningar för dina däck. Däcken och fälgarna rengörs och kontrolleras alltid noga innan de läggs in i förvaringen så att dina däck är redo inför nästa byte.

Vid hjulskiftet kontrollerar vi däckens tryck och status innan de monteras på din bil. Om vi bedömer att de är för slitna eller har någon form av skador kontaktar vi dig med ett prisvärt förslag på nya däck och eventuella fälgar som passar ditt fordon.

Märker vi att det finns behov av balansering eller hjulinställning vid hjulskiftet så kan vi givetvis utföra det också. Att ha en felaktig hjulinställning kan orsaka att däcken slits snett eller att du får en högre bränsleförbrukning. Vi erbjuder även fyrhjulsinställning för bilar med fyrhjulsdrift (AWD).

Välj Mekonomen Norrtull för trygg förvaring för dina däck

Vi på Mekonomen Norrtull vill alltid att du ska bli nöjd med vårt däckhotell i Stockholm, så därför får du alltid en tydlig prisuppgift innan överlämning av däck samt dokumentation på allt som förvaras hos oss.

Våra lokaler är anpassade för däckförvaring. Det innebär att däcken förvaras i speciella däckhyllor, svalt och mörkt för att däcken ska bibehålla bästa möjliga livslängd. Däck och fälg rengörs noga för att inget salt eller smuts ska ligga kvar och fräta på vare sig däck eller fälgar under förvaringen.

Vi har ett tydligt dokumentationssystem som säkerställer att inget förväxlas på lagret och lokalerna är givetvis utrustade med rejäla lås och är larmade för maximal säkerhet. Dina däck och fälgar är i trygga händer hos oss.

Högklassigt däckhotell i Stockholm med förmånligt pris

När du söker trygg och säker däckförvaring är det till oss på Mekonomen Norrtull du ska vända dig. Med oss som förvaring för dina däck väljer du trygghet till förmånligt pris oavsett märke på  din bil och dina däck.

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Ta kontakt med oss via telefon eller besök oss på Sveavägen 159 i Stockholm. Välkommen till Mekonomen Norrtull nästa gång du behöver trygg förvaring av dina däck.

Boka tid för inlämning av dina däck på vår kontaktsida eller ring oss på 08-50308811. Välkommen!

google logoMekonomen NorrtullMekonomen Norrtull
5 - baserat på 10 sista omdömen
google logo

Öppettider

Mån-fre: 07.00-17.00

Boka tid i vår bilverkstad
för bilservice eller reparation

Vi lämnar 3 års garanti på jobb och reservdelar

Stämpel i serviceboken

Lånebil

Alltid originaldelskvalité

Vi på Mekonomen håller alltid nere våra kostnader vilket
gör att vi kan erbjuda prisvärda delar med lika hög
kvalitet som originaldelar, alltid med 3-års garanti. Vi tar
alltså inte betalt för märket på kartongen.

Däckverkstad

  • Vi säljer nya däck & fälgar
  • Vi byter dina däck
  • Vi förvarar dina däck i vårt däckhotell

Alltid originaldelskvalité

Vi på Mekonomen håller alltid nere våra kostnader vilket
gör att vi kan erbjuda prisvärda delar med lika hög
kvalitet som originaldelar, alltid med 3-års garanti. Vi tar
alltså inte betalt för märket på kartongen.

Däckverkstad

  • Vi säljer nya däck & fälgar
  • Vi byter dina däck
  • Vi förvarar dina däck i vårt däckhotell
Mekonomen Norrtull

Sveavägen 159
113 46 Stockholm

08-50 30 88 11
norrtull@mekonomenbilverkstad.se

Öppettider

Mån – Fre: 07.00 – 17.00

Vad tycker våra kunder?