Bilservice Stockholm

När du söker professionell och snabb bilservice i Stockholm är det till oss på Mekonomen Norrtull du ska vända dig. Hos oss får du alltid service och reservdelar till förmånliga priser oavsett märke på din bil.

Vi utför bilservice i Stockholm och reparationer av alla bilmärken, där vi använder oss av delar av lika hög kvalitet som originaldelar. Vi lämnar alltid 3 års garanti på jobb och reservdelar, allt för att du som kund ska känna dig nöjd med våra tjänster.

Välj Mekonomen Norrtull för bästa resultat

Vi på Mekonomen Norrtull har som målsättning att du ska få bilservice i Stockholm till ett förmånligt pris och med minst lika hög kvalitet som på märkesverkstäder. Därför får du alltid en prisuppgift innan vi påbörjar arbetet så att du vet vad din service eller reparation kommer att kosta. Du får givetvis också en fullständig dokumentation på slutfört arbete och vi fyller i och stämplar din servicebok.

Genom att vi är del av den större kedjan Mekonomen får du tillgång till vår samlade kompetens i koncernen, vilket kortar ner felsöknings- och servicetider. Genom att vi har egen tillverkning av bildelar samt köper in stora mängder kan vi pressa priserna, vilket självklart kommer dig som kund tillgodo. Service i toppklass till ett bättre pris än vad de flesta andra verkstäder kan erbjuda är alltid det som vi strävar efter!

Våra övriga tjänster

Hos oss får du tillgång till en komplett verkstad som inte enbart erbjuder bilservice utan även tjänster som underlättar bilägandet i vardagen. Bland annat så hittar du:

  • Biltvätt
  • Bilglas
  • Däckverkstad
  • Bildelar, smörjmedel, spolarvätska med mera till förmånliga priser.

Våra mekaniker har lång erfarenhet av kvalitativ reparation och service för alla bilmärken. Vi ger dig gärna rådgivning kring vad just din bil kan behöva. Genom att arbeta förebyggande och upplysa våra kunder om vad som kan vara bra att underhålla eller byta ut så kan många större problem och skador förebyggas. Det lönar sig alltid i längden!

Bilservice enligt servicebok

Att serva sin bil enligt servicebokens intervall är inte bara viktigt för att säkerställa att bilen hålls i gott skick. Det handlar även om att bibehålla bilens värde på bästa möjliga sätt. En bil som säljs på andrahandsmarknaden och har en fullstämplad servicebok är mer värd än en där det inte går att spåra om allt underhåll är utfört enligt tillverkarens instruktioner. På många leasingavtal står dessutom angivet att bilen måste servas enligt servicebok för att avtalet ska vara uppfyllt.

Oavsett om du äger eller leasar din bil så är det alltså en fördel att serva bilen enligt gällande serviceintervall för din bilmodell. När du bokar bilservice hos oss så tittar vi alltid på din bilmodell, hur långt bilen har gått och vad som står angivet i serviceboken så att alla steg kommer med vid respektive serviceintervall. Vid en enklare bilservice brukar det enbart vara oljebyte och luftfilter som behöver bytas, medan det vid vissa intervall krävs större åtgärder som byte av kamrem och vattenpump. När du kontaktar oss för att boka service frågar vi därför alltid om vilket serviceintervall som står härnäst i din servicebok för att kunna ange rätt pris och upplysa dig om vad som behöver åtgärdas.

Mekonomen bilservice Stockholm – det smarta valet

Om du bor i Stockholm behöver du inte åka långt för att hitta till oss. Vi finns centralt, på Sveavägen vid Norrtull. Vi har långa öppettider och kan alltid erbjuda lånebil om det skulle behövas när din bil är inne på service.

Vi finns alltid tillgängliga för dig och har hög kapacitet på vår verkstad så att det går att boka bilservice även med kort varsel.

Har du några frågor? Kontakta oss via telefon eller besök oss direkt på Sveavägen 159 för att få mer information och för att boka tid för service. Välkommen till Mekonomen Norrtull nästa gång du behöver professionell hjälp med din bil i Stockholm!

google logoMekonomen NorrtullMekonomen Norrtull
5 - baserat på 10 sista omdömen
google logo

Öppettider

Mån-fre: 07.00-17.00

Boka tid i vår bilverkstad
för bilservice eller reparation

3 års garanti på arbete och reservdelar

Stämpel i serviceboken

Lånebil

Alltid originaldelskvalité

Vi på Mekonomen håller alltid nere våra kostnader vilket
gör att vi kan erbjuda prisvärda delar med lika hög
kvalitet som originaldelar, alltid med 3-års garanti. Vi tar
alltså inte betalt för märket på kartongen.

Däckverkstad

  • Vi säljer nya däck & fälgar
  • Vi byter dina däck
  • Vi förvarar dina däck i vårt däckhotell

Alltid originaldelskvalité

Vi på Mekonomen håller alltid nere våra kostnader vilket
gör att vi kan erbjuda prisvärda delar med lika hög
kvalitet som originaldelar, alltid med 3-års garanti. Vi tar
alltså inte betalt för märket på kartongen.

Däckverkstad

  • Vi säljer nya däck & fälgar
  • Vi byter dina däck
  • Vi förvarar dina däck i vårt däckhotell
Mekonomen Norrtull

Sveavägen 159
113 46 Stockholm

08-50 30 88 11
norrtull@mekonomenbilverkstad.se

Öppettider

Mån – Fre: 07.00 – 17.00

Vad tycker våra kunder?