Bilverkstad Stockholm

Bilverkstad Stockholm

Välkommen till Mekonomen bilverkstad Stockholm. På Sveavägen vid Norrtull hittar du vår fullservice-bilverkstad som erbjuder allt från bilservice och reparationer vid skada till biltvätt, däckverkstad och tjänster inom bilglas. Vår målsättning är att vara den enda bilverkstad du behöver, oavsett märke och årsmodell.

Vi lämnar alltid 3 års garanti på jobb och reservdelar, allt för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med oss som din bilverkstad i Stockholm. Givetvis servar vi enligt din tillverkares serviceintervall, fyller i och stämplar serviceboken.

bilverkstad

En verkstad för alla ändamål

Som bilägare är det viktigt att du har en pålitlig verkstad att vända dig till. Särskilt i centrala Stockholm kan trycket vara högt på bilverkstäder och det kan vara svårt att veta vilka som är riktigt bra och prisvärda. Då vår verkstad är del av den välkända kedjan Mekonomen så kan du känna dig trygg med att vi arbetar enligt tydligt reglerade kvalitetssystem och att vi har en stor organisation med lång erfarenhet i ryggen. Vi har hög kapacitet så att du kan få hjälp snabbt.

Att vi dessutom har en verksamhet där vi säljer bildelar och biltillbehör kommer givetvis dig som kund tillgodo. Genom att vi köper in stora mängder och delvis har egen produktion så får du tillgång till bildelar till mycket förmånliga priser. Det betyder ett lägre slutpris för reparationer, service och underhåll. Även när du köper något så enkelt som nya vindrutetorkare eller spolarvätska som du fyller på själv så får du ett riktigt bra pris hos oss.

Med effektiva arbetssystem och databaser som hjälper oss vid felsökningen för olika bilmodeller ser vi till att din service eller reparation blir utförd snabbt, effektivt och enligt tillverkarens instruktioner.

Vår målsättning är att vara den enda bilverkstad i Stockholm som du behöver, och vi finns dessutom på fler platser i landet. Du kan alltid vända dig till en annan Mekonomen-verkstad när du befinner dig på resande fot och räkna med samma fina service!

Därför ska du välja oss på Mekonomen Norrtull

Vi på Mekonomen Norrtull vill alltid att du ska bli 100% nöjd med våra tjänster. För din trygghet så får du alltid en tydlig prisuppgift innan arbetet sätter igång och vi ger dig fullständig dokumentation på slutfört arbete. Vi är billigare än andra märkesverkstäder då vi som del av en större kedja kan hålla nere våra arbetskostnader. Här är några av de fördelar du får när du väljer oss på Mekonomen Norrtull som din bilverkstad:

 • Vi ordnar lånebil när din bil är inne på service 
 • Alltid prisvärda delar med hög kvalitet
 • Högkvalitativa reparationer
 • Erfarna mekaniker
 • Alltid lång garanti på både arbete och delar

Högklassig bilverkstad i Stockholm

När du söker professionell och snabb bilverkstad i Stockholm är det till oss på Mekonomen Norrtull du ska vända dig. Om du väljer oss så väljer du trygghet till förmånliga priser oavsett märke på din bil tack vare våra kunniga mekaniker med lång erfarenhet av alla bilmärken och modeller.

Välkommen till Mekonomen Norrtull nästa gång du behöver en professionell bilverkstad i Stockholm. Vi ser fram emot att få ha dig som kund!

Boka tid för bilservice eller reparation
 • Vi lämnar 3 års garanti på jobb och reservdelar
 • All service medför stämpel
 • Möjlighet till lånebil
Mekonomen Norrtull
Sveavägen 159, Stockholm
Karta »

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort under ordinarie öppettider (08.00-17.00).

Alltid originaldelskvalité

Vi på Mekonomen håller alltid nere våra kostnader vilket gör att vi kan erbjuda prisvärda delar med lika hög kvalitet som originaldelar, alltid med 3-års garanti. Vi tar alltså inte betalt för märket på kartongen.

Läs mer
Däckverkstad
 • Vi säljer nya däck & fälgar
 • Vi byter dina däck
 • Vi förvarar dina däck i vårt däckhotell
Läs mer
Webbyrå: Brandson AB i StockholmSitemap