Däckhotell Vasastan

Däckhotell Vasastan

Välkommen till vårt däckhotell i Vasastan. På Sveavägen vid Norrtull hittar du oss och vi är en full-service verkstad som erbjuder allt från reparationer vid skada och biltvätt till tjänster inom bilglas och däckhotell . Vi är alltså det enda däckhotell du behöver i Stockholm.

Vi på Mekonomen Norrtull vill alltid att du ska bli nöjd med vårt däckhotell i Vasastan, så därför får du alltid en prisuppgift innan överlämning av dina däck samt dokumentation på allt som förvaras i vårt däckhotell. Våra mekaniker har lång erfarenhet av att driva ett kvalitativt däckhotell. I Vasastan hittar ni oss och vi vill gärna hjälpa just dig.

Kvalitativ service på vårt däckhotell i Vasastan

Vi är en professionell verkstad med däckhotell i Vasastan och utför reparationer på alla bilmärken. Vid en reparation lämnar vi alltid 3 års garanti på jobb och reservdelar, allt för att du som kund ska känna dig nöjd med oss som ditt däckhotell i Vasastan.

Ett tryggt däckhotell i Vasastan

När du söker tryggt och säkert däckhotell i Vasastan är det till oss på Mekonomen Norrtull du ska vända dig. Med oss som ditt däckhotell väljer du trygghet till förmånliga priser oavsett märke på din bil och dina däck.

Välkommen till Mekonomen Norrtull nästa gång du behöver ett professionellt däckhotell i Vasastan.

Nyckelord:
Däckhotell Vasastan

Boka tid för bilservice eller reparation
  • Vi lämnar 3 års garanti på jobb och reservdelar
  • All service medför stämpel
  • Möjlighet till lånebil
Mekonomen Norrtull
Sveavägen 159, Stockholm
Karta »

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort under ordinarie öppettider (08.00-17.00).

Alltid originaldelskvalité

Vi på Mekonomen håller alltid nere våra kostnader vilket gör att vi kan erbjuda prisvärda delar med lika hög kvalitet som originaldelar, alltid med 3-års garanti. Vi tar alltså inte betalt för märket på kartongen.

Läs mer
Däckverkstad
  • Vi säljer nya däck & fälgar
  • Vi byter dina däck
  • Vi förvarar dina däck i vårt däckhotell
Läs mer
Webbyrå: Brandson AB i StockholmSitemap