Däckförvaring Stockholm

Däckförvaring i Stockholm

När du letar efter däckförvaring i Stockholm är vi på Mekonomen Norrtull rätt val. Vi erbjuder all service för din bil och dina däck, inklusive däckförvaring. Vi finns i Stockholm på Sveavägen 159 vid Norrtull och ni är mer än välkomna att kontakta oss redan idag.

Vad behöver man veta om oss för din däckförvaring i Stockholm? Vi säljer, byter och har förvarar däck året runt, och vi är billigare än många av våra konkurrenter då vår arbetskostnad är betydligt lägre.

Däckförvaring i Stockholm på bästa sätt

Genom att välja Mekonomen Norrtull för din däckförvaring i Stockholm väljer du trygghet, snabb service och professionella mekaniker. Vi använder delar av lika hög kvalitet som originaldelar och vi jobbar med alla bilmärken, oavsett årsmodell.

Vi är en professionell bilverkstad för dig som behöver trygg däckförvaring i Stockholm. Vi lämnar alltid 3 års garanti på jobb och reservdelar, allt för att du som kund ska känna dig nöjd med oss.

Högklassig däckförvaring för dig i Stockholm

Förutom däckförvaring i Stockholm erbjuder vi även reparationer vid skada samt arbeten kring bilglas och biltvätt. Efter att arbetet är utfört ser du vad som är åtgärdat direkt på din faktura.

Välkommen till oss på Mekonomen Norrtull när du behöver däckförvaring i Stockholm. Hos oss blir du alltid nöjd!

Nyckelord:
Däckförvaring Stockholm

Boka tid för bilservice eller reparation
  • Vi lämnar 3 års garanti på jobb och reservdelar
  • All service medför stämpel
  • Möjlighet till lånebil
Mekonomen Norrtull
Sveavägen 159, Stockholm
Karta »

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort under ordinarie öppettider (08.00-17.00).

Alltid originaldelskvalité

Vi på Mekonomen håller alltid nere våra kostnader vilket gör att vi kan erbjuda prisvärda delar med lika hög kvalitet som originaldelar, alltid med 3-års garanti. Vi tar alltså inte betalt för märket på kartongen.

Läs mer
Däckverkstad
  • Vi säljer nya däck & fälgar
  • Vi byter dina däck
  • Vi förvarar dina däck i vårt däckhotell
Läs mer
Webbyrå: Brandson AB i StockholmSitemap