Däckhotell Stockholm

Däckhotell Stockholm

däckförvaring prisVälkommen till vårt däckhotell i Stockholm. På Sveavägen vid Norrtull hittar du oss och vi är en full-serviceverkstad som erbjuder allt från reparationer vid skada och biltvätt till däckförvaring och tjänster inom bilglas.

Vi är en professionell verkstad med däckhotell i Stockholm och utför reparationer på alla bilmärken. Vid en reparation lämnar vi alltid 3 års garanti på jobb och reservdelar, allt för att du som kund ska känna dig nöjd med oss.

däckhotell stockholmVälj Mekonomen Norrtull för trygg förvaring för dina däck

Vi på Mekonomen Norrtull vill alltid att du ska bli nöjd med vårt däckhotell i Stockholm, så därför får du alltid en prisuppgift innan överlämning av däck samt dokumentation på allt som förvaras hos oss.

När arbetet är klart ser du på fakturan vad som är åtgärdat. Våra mekaniker har lång erfarenhet av att driva en kvalitativ bilverkstad. I Stockholm hittar ni oss och vi vill gärna hjälpa just dig.

Högklassigt däckhotell i Stockholm med förmånligt pris

När du söker trygg och säker däckförvaring är det till oss på Mekonomen Norrtull du ska vända dig. Med oss som förvaring för dina däck väljer du trygghet till förmånligt pris oavsett märke på din bil och dina däck.

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Ta kontakt med oss via telefon eller besök oss på Sveavägen 159 i Stockholm. Välkommen till Mekonomen Norrtull nästa gång du behöver trygg förvaring av dina däck.

Boka tid för bilservice eller reparation
  • Vi lämnar 3 års garanti på jobb och reservdelar
  • All service medför stämpel
  • Möjlighet till lånebil
Mekonomen Norrtull
Sveavägen 159, Stockholm
Karta »

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort under ordinarie öppettider (08.00-17.00).

Alltid originaldelskvalité

Vi på Mekonomen håller alltid nere våra kostnader vilket gör att vi kan erbjuda prisvärda delar med lika hög kvalitet som originaldelar, alltid med 3-års garanti. Vi tar alltså inte betalt för märket på kartongen.

Läs mer
Däckverkstad
  • Vi säljer nya däck & fälgar
  • Vi byter dina däck
  • Vi förvarar dina däck i vårt däckhotell
Läs mer
Webbyrå: Brandson AB i StockholmSitemap